Photo News
Volledig scherm
© Photo News

Opvallend: Delferière krijgt week rust, scheidsrechtersbaas Verbist springt in de bres voor videoref

26 reacties

  • Anoniem

    6 jaar geleden
    Als de spelers en trainers wat minder theater zouden spelen was het voor iedereen duidelijk
  • didier de coster

    6 jaar geleden
    beste sportvrienden , wees eerlijk en geen videorefje en buske nodig , als ge op twee meter staat van een zuivere, zelfs loepzuivere hands, dan moogt ge al ne keer denken aan andere zaken als sportiviteit , denk dat sicilie even erg is als ge mij begrijpt
  • Patrick Braekeveldt

    6 jaar geleden
    En ja ,dit was een verkeerde beslissing van de scheids in het nadeel van Gent ,maar net zoals bij alle ploegen ,en ze zijn allemaal gelijk ,is er meestal fel protest als het in hun nadeel uitvalt maar als het in hun voordeel is hoor je hen niet .Ook de spelers schreeuwen dan meestal moord en brand maar laten niet na een tegenstrever een oor aan te naaien en dan hoor je hen natuurlijk ook niet ,voetbalbende eerder bende hypocrieten noem ik dat !
  • ETIENNE BOECKX

    6 jaar geleden
    Een week !? De spelers van Standard hebben straffen van 6 maanden tot 2 jaar gekregen in de tijd met die omloop affaire !
  • dieter storme

    6 jaar geleden
    @Pol Dhaenens Als Gent de POI niet haalt, heeft het enkel aan zichzelf te danken! Elke ploeg wordt wel eens in het nadeel gefloten of ben je die belachelijke PO-reeks vergeten waarbij Carlos Bacca telkenmale offside gefloten werd terwijl die overduidelijk niet offside stond!