Links: Filip Dewinter. Rechts: Geert Wilders.
Volledig scherm
Links: Filip Dewinter. Rechts: Geert Wilders. © Photonews

'Islamsafari' Dewinter en Wilders aan Molenbeek afgeblazen

Het bezoek dat PVV-leider Geert Wilders en Vlaams Belang-kopstuk Filip Dewinter morgen aan Molenbeek zouden brengen gaat niet door. "Klopt, als wij de wet niet willen overtreden, kunnen we onze plannen niet uitvoeren'', laat Dewinters woordvoerder weten.

107 reacties

  • jean-pierre dermaut

    6 jaar geleden
    d De burgemeesters krijgen Spaanse trekjes .
  • JAN krommentak

    6 jaar geleden
    Het is vreemd dat een burgemeester een parlementariër kan weigeren op haar grondgebied om te gaan wandelen en zijn mening te verkondigen hoe ver gaat men onze democratische waarden nog ondergraven in naam van wij leveren constant een stuk vrijheid in omdat men één bevolkingsgroep wil beschermen wanneer worden wij beschermt ?
  • Gilbert Dejonghe

    6 jaar geleden
    En dan zeggen ze ge leeft in een vrij land .Er is maar een ding , ze zijn daar zelf bang om in Molenbeek orde te scheppen .Wat een sterke Burgemeester ,in zijn stoel .
  • Patrick Hoogers

    6 jaar geleden
    waarom moest je naar Brussel komen, heb je niet genoeg met Antwerpen racist. dat een verbod is gekomen, is niet meer dan normaal, niet alle moslims zijn terroristen zoals niet alle Vlaming zijn racisten. Populisme heeft nooit iets opgelost, is de goedkopster manier om aan politiek te doen, altijd schijten op de kop van andere maar nooit met iets positieve komen.
  • ka Van der Linden

    6 jaar geleden
    Wat niet meer bewezen hoeft te worden is gebeurd.