Madeleine McCann verdween op 3 mei 2007 uit een appartement in de Portugese Algarve.
Volledig scherm
Madeleine McCann verdween op 3 mei 2007 uit een appartement in de Portugese Algarve. © PA

Zorgt mysterieuze 'vrouw in het paars' alsnog voor doorbraak in zaak Maddie McCann?

In 2007 verdween de 3-jarige Madeleine McCann uit een appartementsblok in het Portugese Praia da Luz. Ruim tien jaar later tasten de speurders nog altijd in het duister, maar mogelijk zorgt een mysterieuze ‘vrouw in het paars’ alsnog voor een doorbraak. De onderzoekers speuren heel Europa af op zoek naar de vrouw die mogelijk iets te maken heeft met de verdwijning.

14 reacties

  • Katja Schraudy

    6 jaar geleden
    Maar madeleine hadden haar lichampje terug gevonden.en nu zou ze nog moeten leven .zoek het nu is grondig uit voor jullie nog zoiets schrijven.hopelijke word dat meisje na zo veel jaren terug gevonden en erenigd met haar ouders.
  • irene van den bosch

    6 jaar geleden
    Ze blijven zondebokken zoeken en over de eerste onderzoeken steken ze gewoon in de doofpot honden die lijkengeur waarnemen lichaanssappen in een gehuurde auto van de ouders nadat ze al verdwenen was daar hoor je niks meer van , ouders weten meer maar zwijgenin alle talen je moet het maar kunnen na al die jaren.
  • Paul De Mol

    6 jaar geleden
    Ik denk dat de ouders de enigen zijn die zekerheid hebben over wat gebeurd is.
  • Adrian Irvine

    6 jaar geleden
    Kijk de filmpjes van Richard D Hall op you tube . De verklaringen van de McCanns en andere hoofd getuigen rammelt van alle kanten.
  • Thierry Vansweevelt

    6 jaar geleden
    Er zijn zoveel kinderen vermist maar alle aandacht en geld gaat naar dit ene omdat het eventueel een groot pedofilie schandaal zou kunnen blootleggen. Zoek maar eens op op youtube.