photo_news
Volledig scherm
© photo_news

Herbeleef hoe Eupen na een knotsgekke tweede helft een punt meegraaide tegen STVV

LiveStadion: Stayen Ref: Jan Boterberg Sint-Truiden heeft met 18 op 21 een ijzersterke thuisreputatie Eupen bengelt op een vijftiende plaats 

  1. Japanse CEO van Sint-Truiden verontschuldigt zich in nieuwjaarsboodschap... in het Nederlands
    Play
    Sint-Truiden

    Japanse CEO van Sint-Trui­den veront­schul­digt zich in nieuwjaars­bood­schap... in het Nederlands

    Voor Sint-Truiden was 2020 een alles behalve makkelijk jaar. Onder de in januari aangetrokken Milos Kostic was er het voorbije seizoen al weinig overschot, dit seizoen gleden de Kanaries onder Kevin Muscat nog verder af. De fans waren het grondig beu en uitten meermaals hun ongenoegen richting de Japanse eigenaars van Digital Media Mart (DMM), die ze vooral verweten amper te investeren in de spelerskern. Maar kijk, met de aanstelling van Peter Maes pakte STVV plots 9 op 9 en kan het 2021 met vernieuwd vertrouwen tegemoet kijken. Om de fans een hart onder de riem te steken, pakt de Japanner Takayuki Tateishi, CEO van de club, uit met een opvallende nieuwjaarsboodschap. In zowaar het Nederlands biedt hij onder andere zijn verontschuldigingen aan.
  2. Beloftencoach Van Winckel neemt voorlopig over bij STVV, maandag neemt Hollerbach over
    Voetbal

    Beloften­coach Van Winckel neemt voorlopig over bij STVV, maandag neemt Hollerbach over

    Tot na de match in Club Brugge leidt beloftencoach Stef Van Winckel de trainingen bij STVV. Maandag neemt Bernd Hollerbach over. Die zat vandaag aan tafel met het Truiense bestuur; naar verluidt om het contract op punt te stellen en te spreken over de verdere invulling van de staf. Want naast Muscat kregen ook T2 Carlos Perez Salvachua en physical coach Luciano Trani intussen te horen dat ze mogen beschikken. Keeperstrainer Jurgen De Braekeleer blijft wel op post.