Na Zita, treedt ook zoontje Nono van Koen Wauters in de spotlight

De nieuwe, vierde editie van ­Ketnet Musical is gisteren gestart. Deze en volgende week strijden 60 kandidaten voor een van de 24 plaatsjes in de uiteindelijke ­productie. Onder hen een opval­lende naam: Nono Wauters (11), het zoontje van Koen Wauters.

bpr

“Ik vond het spannend, want het was meteen ook mijn eerste auditie. Toen ik vorig jaar aan mijn ouders vertelde dat ik graag wou meedoen, vonden ze dat ik ervoor moest gaan. Ze raadden me wel aan om nog een jaartje te wachten om wat extra danservaring op te doen”, vertelde hij op MNM.

“Thuis krijg ik heel wat tips. Vooral van m’n zus Zita, die twee jaar geleden auditie deed en uiteindelijk een rol kreeg in Ketnet Musical: Kadanza Together. Zij is voor mij een voorbeeld. En ook nonkel Kris is een grote hulp. We repeteerden de nummers samen aan de piano”, klinkt het.

De nieuwe voorstelling – een productie van Ketnet en Studio 100 – heet Team U.P. en zal zich afspelen in een topsportinternaat. Eerder werd al bekendgemaakt dat Ketnet-wrapper Sander Gillis een van de drie volwassen hoofdrollen voor zijn rekening zal nemen. Op zondag 10 december wordt tijdens een tv-show beslist wie van de cast welke sprekende rol mag vertolken, en de première volgt op zaterdag 3 maart in het Plopsa Theater in De Panne. Daarna gaat Team U.P. op tournee door Vlaanderen.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer