De supermarktketen zal de prijsdalingen betalen met geld dat het uitgespaard heeft door de fusie tussen Ahold en Delhaize.
Volledig scherm
De supermarktketen zal de prijsdalingen betalen met geld dat het uitgespaard heeft door de fusie tussen Ahold en Delhaize. © Photonews

Delhaize laat prijzen zakken om klanten van discounters terug te winnen

EconomieSupermarktketen Delhaize zal haar prijzen verlagen. Dat heeft CEO Dick Boer, van moederbedrijf Ahold Delhaize, vandaag bekendgemaakt. De lagere prijzen moeten helpen om klanten terug te winnen van discounters, zoals Aldi, Colruyt en Lidl. Dat schrijft De Tijd.

23 reacties

  • pipo de clown

    6 jaar geleden
    Buiten het feit dat in Nederland de meeste produkten veel goedkoper zijn is het personeel ook veel vriendelijker wat maakt dat het daar aangenamer winkelen is. Als ik trouwens het sterk groeiende aantal Belgische nummerplaten zie dan kun je enkel vaststellen dat de staatskas steeds meer btw inkomsten mislopen.
  • Herman van Hooghten

    6 jaar geleden
    Ga eens kijken in een supermarkt in Duitsland. Daar liggen de prijzen pakken lager dan in België of Nederland. Daar kan men nog spreken van "eerlijke" prijzen.
  • Crollet Lieve

    6 jaar geleden
    Als het in Nederland beter en goedkoper is gaat er dan ook wonen.en allemaal maar zagen .Maar wel willen ze tegenwoordig allemaal zondag naar de winkel. De persoon die schrijft dat we wat harder moeten werken.mag gerust eens een weekje komen helpen. Dan mag hem nog eens klappen. Geen respect hebben ze meer tegenwoordig voor winkel personeel.
  • Frederick Timmerman

    6 jaar geleden
    Aandeelhouders Colruyt zien nu al rood van de gedachte wat de Ahold-Delhaize in petto heeft. Nu proberen van hun klanten zoet te houden. Ben benieuwd: de CEO van Ahold is ambitieus: Nederlandse prijzen in het Belgische kamp. Ik als consument kan er maar goed bij varen.
  • Dirk Vregels

    6 jaar geleden
    Is dat omdat JUMBO overweegt naar Belgie te komen? Wij doen onze boodschappen altijd in Nederland en JUMBO is een pak goedkoper als AH met dezelfde produkten.