Jan Verheyen is in shock.
Volledig scherm
Jan Verheyen is in shock. © Kristof Ghyselinck

Jan Verheyen in shock: "Ik heb nooit iets gemerkt"

Jan Verheyen, één van Barts beste en oudste vrienden, is in shock door het plotse nieuws. “Ik weet niet goed wat ik moet zeggen”, aldus een aangeslagen Verheyen. “Ik ben verrast. Ik heb nooit iets gemerkt, ik heb niet gezien dat er iets gebeurd is.”

35 reacties

  • rita van overloop

    6 jaar geleden
    Ik oordeel niet over wat er gebeurd is, maar zeggen dat deze vrouwen zwak en zielig zijn is beneden alle peil.
  • Yolanda de Keyser

    6 jaar geleden
    Als je niet in staat bent om NEEN of STOP te zeggen op het moment zelf tegen de betrokken persoon, dan vind ik dat dat getuigd van zwakte en dan schep je alleen maar een onduidelijke situatie. Hoe zielig om dan later, anoniem dan nog, mensen te beschuldigen van iets wat ze zich zelfs niet meer herinneren omdat er toen niet op gereageerd werd. Wat een zielige vrouwen! Dat ze zich beter eens voorhouden hoeveel vrouwen er in de derdewereldlanden echt worden misbruikt.
  • Brigitte Boon

    6 jaar geleden
    Wat een lastercampagne tegen Bart
  • eliane de buck

    6 jaar geleden
    Het is een heksenjacht niets mag nog tegenwoordig ge kunt zwart maken welke man je wil dames stop met die klachten ge maakt veel mensen hun leven kapot als het waar is geef bewijzen en van nu nu en niet van 10 jaar geleden en kom voor uit geen annomuen gedrag en preuts gedoe we leven in 2017 ni in 1900
  • Annelies Vandenbroeck

    6 jaar geleden
    Luc Van Malder, t is te hopen, dan zijn wij eindelijk van die brol vanaf.