De Pauw richtte in 2008 productiehuis Koeken Troef! op.
Volledig scherm
De Pauw richtte in 2008 productiehuis Koeken Troef! op. © RV

Vrouwelijke medewerkers productiehuis De Pauw steunen hun baas "en goede vriend"

Nu Bart De Pauw aan de deur is gezet bij VRT, is ook de samenwerking met productiehuis 'Koeken Troef' opgeschort. Het Vlaamse productiehuis werd in 2008 door de tv-maker opgericht. In een statement op Facebook hebben een aantal vrouwelijke medewerkers nu hun steun uitgesproken voor hun baas en vriend. "Pijnlijk hoe hij aan de schandpaal wordt genageld."

83 reacties

  • bruno desmaele

    6 jaar geleden
    deze vrouwen hebben evenveel recht om geloofd te worden dan die die beweren slachtoffer te zijn van grensoverschrijdend gedrag. Trouwens grensoverschrijdend gedrag is een zeer vaag en interpreteerbaar begrip, zonder bewijsbare aantijgingen is het misdadig nu reeds iemand aan de schandpaal te nagelen.
  • censor

    6 jaar geleden
    ik heb iemand gekend die letterlijk aan herhaaldelijk grensoverschrijding deed tot wanhoop van de douaniers....één stapje vooruit eentje achteruit....
  • George Verbeek

    6 jaar geleden
    Zijn de medewerkers neutraal? Neen, hun job hangt ervan af. Dat zegt genoeg. Verder begrijpt het publiek niet dat de klachten anoniem worden gehouden om de slachtoffers te beschermen, de namen zijn gekend en het bewijs ligt er. Bart is een eersteklas manipulator zonder schuldbesef, zijn filmpje en Calimero gedrag nu zijn van een ongeziene proportie, net zoals zijn machtsmisbruik de laatste decennia.
  • boudewijn segers

    6 jaar geleden
    Vrouwen hebben meer en meer de macht en de mooie plaatsjes....Trump heeft gelijk!
  • piet devlieger

    6 jaar geleden
    Nogmaals, het gaat hier niet om anonieme getuigenissen. De namen van die getuigen zijn wel degelijk bekend maar worden - hetgeen normaal is - niet doorgegeven aan de pers.