Bart De Pauw.
Volledig scherm
Bart De Pauw. © ANP Kippa

VRT-woordvoerder: "De Pauw heeft tweemaal de kans gehad om te reageren op beschuldigingen"

In het praatprogramma 'De Afspraak' op Canvas verklaarde VRT-woordvoerder Bob Vermeir zopas dat de beslissing om niet langer  met Bart De Pauw samen te werken, gisteren in de namiddag is gevallen. Het verdict viel na enkele gesprekken met de televisiemaker.

43 reacties

  • ANN De Reu

    6 jaar geleden
    jammer dat dit zo in de media wordt uitgesmeerd. Op deze manier worden er nog meer slachtoffers gemaakt. Dit is een situatie die het best tussen de betrokken partijen wordt besproken.
  • dirk bracke

    6 jaar geleden
    bart zegt van nee ;dus een van de twee liegt!!
  • Johan Gantois

    6 jaar geleden
    Ik vermoed dat er hier meer onder zit dan enkel grensoverschrijdend gedrag. De toekomst zal uitwijzen wat daadwerkelijk de reden hiervan is!
  • Christian Maes

    6 jaar geleden
    Als dit al jaren aan de gang was, had men hem toen een verwittiging moeten zijn, zoals dat in overheidsdiensten gebruikelijk is: waarschuwing, blaam, schorsing, verlies van wedde enz. Maar niet direct ontslaan.
  • Magda De Munck

    6 jaar geleden
    Bart DP is een hot item nu (wat echt niet nodig is) ik heb nooit anders geweten, en niet enkel met bekende figuren, alles en iedereen die macht heeft maakt misbruik daarvan. Het werd nooit ernstig genomen van die vrouwen, tot nu. En nu kookt de pan over.