Regisseur Jan Verheyen.
Volledig scherm
Regisseur Jan Verheyen. © Photo News

Regisseur Jan Verheyen over De Pauw: "De VRT is rechter en jury tegelijkertijd"

"Ja, de VRT had Bart een zeer ernstige tik op de vingers moeten geven als hij over de schreef ging. Maar wat nu gebeurt, is dermate buiten proportie." Dat zegt regisseur Jan Verheyen in De Ochtend over het nieuws dat de VRT niet langer met Bart De Pauw  zal samenwerken na klachten over grensoverschrijdend gedrag.

26 reacties

  • Inge Pauwels

    6 jaar geleden
    We zullen zien hoe lang de vriendschap nog duurt. Stel u maar eens voor dat je dit later tegen komt met u eigen dochter? Waar rook is is vuur,en sterkte aan de slachtoffers,zij moeten niks zij moeten niet publiekelijk getuigen. Je maakt geen seksistische opmerkingen en al zekers geen smsen, En een vrouw loopt gekleed zoals zij wilt,las net een reactie van iemand.Hoe sommige vrouwen gekleed op tv komen,beste dat is nog geen rede om zo met dames om te gaan.
  • Etienne De Bondt

    6 jaar geleden
    Buiten proportie? In de prive gaat ge onmiddelijk buiten en hebt ge er nog een sanctie van de RVA boven op.
  • Dick DECOCK

    6 jaar geleden
    Als er iemand in mijn huis komt werken en die vertoont grensoverschrijdend gedrag kieper ik die ook buiten, ongeacht wat zijn vrienden familie of collega's daar van denken, en of het strafbaar is of niet.
  • Nancy Dhont

    6 jaar geleden
    Als BDP sms'en kan sturen, wil dat ook zeggen dat al die vrouwen hem hun nummer gegeven hebben... Dat zal dan ook in alle gevallen altijd voor zakelijke redenen geweest zijn. Ik ben zelf vrouw, en erover is erover, maar als je karakter hebt stap je naar de politie wanneer de feiten zich voordoen. Als je jaren wacht tot het "klimaat" ervoor is, ben je ook maar een vod.
  • gustaaf carpels

    6 jaar geleden
    Laat het gerecht zijn werk doen als het bewezen is oordeel dan pas. Ik besef dat het een vriend van jou is maar sms berichten staan geregistreerd en gsm berichten kan men uitpeilen. Dus als het waar is kan ik begrijpen dat men deze maatregel neemt om deze medewerkers te beschermen ( al is het maar op psychologisch niveau).