Al sinds oktober terroriseert de meisjesbende de stationsbuurt. Ze delen trappen en vuistslagen uit aan leeftijdsgenootjes.
Volledig scherm
Al sinds oktober terroriseert de meisjesbende de stationsbuurt. Ze delen trappen en vuistslagen uit aan leeftijdsgenootjes. © RV

Meisjesbende slaat opnieuw toe aan station Brugge

bruggeIn Brugge zijn de problemen met de meisjesbende die de stationsbuurt terroriseert, nog steeds niet opgelost. Dat meldt de VRT. 

105 reacties

  • Peggie Van Audenhove

    5 jaar geleden
    Het is aan de ouders van deze "bende" om hier iets aan te doen: geen zakgeld, gsm, tv meer, een paar kletsen op hun eigen gezicht en om te beginnen een maand huisarrest. Geef ze eens wat opvoeding quoi. En geef ze werk! Allerhande klussen laten doen in en rond het huis, zullen ze minder tijd en goesting hebben om op straat rond te hangen en zich met dergelijk wangedrag ledig te houden.
  • Walter Stassen

    5 jaar geleden
    Onze fantastische pedagogen zullen nog wel eens een kringgesprekje doen en het krapul spreekt hen naar de mond en doet morgen hetzelfde opnieuw. Wanneer geven we eindelijk eens toe dat de zachte aanpak op niks trekt? Keihard straffen is de boodschap. Het moet pijn doen of het is niet effectief.
  • Anoniem

    5 jaar geleden
    Ik verschiet ervan dat de rode VRT het meldt! De laksheid in België tegenover het krapuul is wraakroepend. De brave burger wordt steeds maar in de steek gelaten. Wanneer burgeroorlog?
  • Filiep Lapeire

    5 jaar geleden
    De opvoeding van kinderen laat veel te wensen over bij sommige ouders. Maar ook wie zijn kinderen goed wil opvoeden krijgt kritiek, probeer uw kind maar eens een paar kletsen te geven om duidelijk te maken dat zijn gedrag niet goed is. Zelfde verhaal in de scholen, de leraren of leraressen mogen ook geen sanctie's opleggen of ze krijgen het aan de stok met de ouders.
  • karin verwimp

    6 jaar geleden
    Ouders van dat krapuul aanpakken. Als je zoon of dochter voor wangedrag van school geschorst wordt en zeker als je zoals nu weet wat dat wangedrag is, dan grijp je in. GSM weg, PC weg, TV weg en vrijwilligerswerk in een revalidatiecentrum of de psychiatrie. Ipv ze gewoon verder hun gang te laten gaan.