© VRT Nyk Dekeyser
Volledig scherm
© © VRT Nyk Dekeyser

Echtgenote De Pauw: "Natuurlijk sta ik achter mijn man"

#MeTooInès De Vos, echtgenote van Bart De Pauw en algemeen zaakvoerder van zijn productiehuis Koeken Troef!, wenst niet te reageren op de mediastorm waarin haar man terechtgekomen is. "Ik vertrouw hem en wil daar verder niet over uitweiden", klinkt het in een reactie via mail.

52 reacties

  • Martine Rochtus

    6 jaar geleden
    Ja zij weet dit al lang natuurlijk
  • Johan De clercq

    6 jaar geleden
    Moet gewoon de zaak Koekentroef redden......
  • marc vandecauter

    6 jaar geleden
    Beste Albert viane kan het zijn dat die dames bang zijn voor klacht neer te leggen.Hun inkomen hangt af van opdrachten .De kans is groot dat ze geen opdrachten meer krijgen dus ook geen inkomen ons kent ons weet je wel.Er zijn genoeg verhalen bekend wat er gebeurd met klokkenluiders zeker in dat wereldje.In dat wereldje zullen ze door velen, niet allemaal beschouwd worden als verraadsters en niet alleen daar maar ook op sociale media.
  • Valerie Dubois

    6 jaar geleden
    Ik vind het overdreven van VRT om Bart De Pauw voor dit gedrag te ontslagen. Er zijn waarschijnlijk nog honderden anderen die dit gedrag vertonen op VRT. Maar ik ben er wel van overtuigd dat er zeker waarheid in zit en dat de VRT niet 'zomaar' iemand ontslaat. En daarbij, zijn vrouw zal al wel lang hebben geweten dat haar man niet vies was van jongere vrouwen, dat ga je mij niet wijsmaken. Zij wil gewoon haar gezin beschermen op deze moment.
  • Heidi Werbrouck

    6 jaar geleden
    Wel Anne Geerts ik vind het nog veel erger dat iedereen zonder alles te weten en alleen op basis van insinuaties iemans zijn proces maakt, al dan niet in de media. En ik bedoel het in het algemeen, niet enkel over De Pauw.