Photo News
Volledig scherm
© Photo News

Rellen in Brussel: één verdachte opgepakt, maar na verhoor vrijgelaten

Rellen in BrusselNa de zware rellen en plunderingen van zaterdagavond in het centrum van Brussel is één verdacht opgepakt, maar die persoon is na verhoor opnieuw vrijgelaten omdat er onvoldoende elementen waren om hem aan te houden, zo meldt het Brusselse parket.

35 reacties

  • Freddy Sonnemans

    6 jaar geleden
    Zolang de onderzoeksrechter moet een specifiek feit moet aantonen, en het crapuul niet op heterdaad is betrapt, blijft het "onvoldoende bewijzen". Wie zich de TV-reeks "Niveau 4" herinnert, weet ondertussen dat voor franstalige justitie in Brussel zelfs betrappen op heterdaad niet voldoende is. Het crapuul is rapper buiten dan de politie.
  • Patrick van de Weygert

    6 jaar geleden
    Hoog tijd dat hier serieus grote kuis wordt gehouden...ipv tegen Franken te betogen, zouden er beter wat meer Theo's in de regering zitten...echte ketjes die Brussel noodgedwongen verlaten omdat vreemd krapuul de stad onleefbaar maakt, politie die niet kan optreden dat het nog meer gaat escaleren...in Turkije moeten ze dit niet doen, Erdogan laat ze onmiddellijk allemaal opsluiten, als ze al niet neergeknald worden ter plaatse!
  • Jos Indigne

    6 jaar geleden
    Dat was nog het strafste , had men die gehouden , die had anderen kunnen bij aanwijzen
  • dominique castelein

    6 jaar geleden
    volgens de c'm'dv heeft rajoy geen mensen laten neer knuppelen en hier in bxl mogen ze geen mensen neer knuppelen met stilzwijgen van sp-spa-ecolo-groen,rare kwieten die tsjeeven
  • Patrick morel

    6 jaar geleden
    Ze waren met 300 en ze hadden er ene vast, wel dat dachten ze. Zolang je niet te rap rijdt kan je van alles uitspoken, we zijn goed bezig.