"Het beleid van minister Van Overtveldt staat haaks op de aanbevelingen van het parlement", klaagt Peter Vanvelthoven (sp.a).
Volledig scherm
"Het beleid van minister Van Overtveldt staat haaks op de aanbevelingen van het parlement", klaagt Peter Vanvelthoven (sp.a). © BELGA

Ondanks Panama Papers: België werkt aan belastingdeal met Andorra

Ons land werkt aan een belastingdeal met Andorra, een fiscaal paradijs. Nochtans is één van de aanbevelingen van de bijzondere commissie over de Panama Papers, die donderdag ter stemming komen, juist om af te zien van zulke deals. 

52 reacties

  • Jack Hals

    6 jaar geleden
    En dan gaat Jan Modaal weer de banken moeten redden zeker?Ons enige verweer zijn de verkiezingen.Maar ja ze zijn allemaal van hetzelfde bedje ziek.Geld is het enige in de wereld dat naar omhoog stroomt.Enfin... sinds de middeleeuwen is er niks verandert en zullen jullie 'slaven' wel weer een vuist in hun zakken maken zeker.
  • Ian Vandenbossche

    6 jaar geleden
    Tja, nva, de vakbond van superrijken, fraudeurs en belastingontduikers. De gewone burger zal alles wel betalen. Gepensioneerden hebben het laagste pensioen van europa en moeten dan nog 30% afdragen. De grote multinationals betalen 0 % belasting. Dankje nva en open vld.
  • vanaeken jokke

    6 jaar geleden
    Die procedure zou in Brussel goed van pas komen jan geboers opkuisen die onbekwame.
  • Herman Cohen

    6 jaar geleden
    Beste jokke leer uw geschiedenis. De socialisten hebben nooit alleen een meerderheid in dit land gehad. Socialisten hebben in tegenstelling tot deze regering nooit een volledig links cabinet gehad. Eén partij zijnde CVP heeft hier constant (behalve met paars) het beleid gedomineerd. Nu Van Overtveldt ; zijn beleid is voor de bedrijven en rijken , tegen de mensen. simpel de NVA strategie.
  • jan geboers

    6 jaar geleden
    Bestaat hier in België niet een soort "impeachment" procedure? Zoek de definitie maar op in wiki bijvoorbeeld.