© Instagram

Deze razend populaire snapchatter zette het centrum van Brussel op zijn kop

Het Muntplein in Brussel stond vandaag op zijn kop nadat een bijeenkomst van fans van de razend populaire snapchatter Vargasss92 helemaal fout liep. Die had via sociale media een oproep gedaan aan zijn fans om massaal naar het Muntplein te komen. Hij waarschuwde hen nog: “Loop niet weg wanneer ik daar ben. De politie zal me meteen evacueren en dat wil ik niet. Ik wil zo lang mogelijk bij jullie blijven.” Een oproep die grotere gevolgen had dan de jongen zelf verwachtte.

nkdr

Op Instagram heeft hij bijna 600.000 volgers, de Franse snapchatter Vargasss92. Ook op Snapchat is hij razend populair. Daar had hij zijn volgers opgeroepen zich te verzamelen op het Muntplein. Hij vroeg hen zich te gedragen, omdat hij geen moeilijkheden wilde. “Ik wil geen opstootjes, geen duwen en trekken, want anders haalt de politie mij weg.” De jonge influencer wilde naar eigen zeggen gewoon een namiddag tussen zijn fans doorbrengen.

Die fans waren echter in grotere getale aanwezig dan de jongen had verwacht, en toen ze zich rond hem begonnen te verzamelen, ging het mis. Terwijl de politie de jongeman probeerde te ontzetten, begonnen diens fans de agenten te bekogelen.

Vargasss92 - echte naam Mansour Sirat - stelt zich op sociale media op als grappenmaker en familieman. De Franse jongeman van 18 deelt vaak video’s en foto’s van grapjes die hij uithaalt, maar ook van zijn jongere familieleden. Het leverde hem een ontzettend trouwe schare volgers op.

De bijeenkomsten van de fans van Mansour hebben in het verleden al vaak tot opstootjes geleid. Ook bij een bijeenkomst in Nantes moest de politie tussenkomen nadat zijn fans enkele tramlijnen geblokkeerd hadden.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer