Photo News
Volledig scherm
© Photo News

Jambon en Michel veroordelen nieuw geweld: "Geen straffeloosheid voor geweld tegen politie"

Minister van Binnenlandse Zaken Jan Jambon (N-VA) veroordeelt de rellen die  gisteren zijn ontstaan aan het Muntplein in Brussel. Hij kondigt aan dat de federale politie versterking stuurt.

28 reacties

  • Georgette Vanoverbeke

    6 jaar geleden
    De vreemdelingen met hun ouders onmiddellijk ons land uitzetten terug naar afkomst het zou vlug opgekuist zijn, België is veel te laks met dat soort gespuis, en ze alles laten betalen, en ze kunnen ze niet opsluiten want er is nergens plaats en dat weten ze verdomd goed.
  • peg waelput

    6 jaar geleden
    Idd legerdienst terug invoeren voor degene die zich niet kunnen gedragen veel goedkoper en gaan eens manieren leren !
  • jos van mechelen

    6 jaar geleden
    Als men niet harder optreed zal dat nooit stoppen , zij zijn nu al de baas en doen waar ze goesting in hebben . De politiekers hebben veel te lang hun oog en dicht gehouden . Dank dat het niet meer is te stoppen , en dat is de schuld van de partijen die al zo lang aan de macht zijn geweest en nu kritiek geven op nv,a foei .
  • Luk Gonnissen

    6 jaar geleden
    Het leger inschakelen, massaal oppakken, werkstraffen, heropvoeden en ouders erbij betrekken -> dwz ook ouders zijn verantwoordelijk dat hun kinderen ontsporen. Als men de ouders mee verantwoordelijk maken en ook daadwerkelijk mee laten opdraaien zal het wel snel opgelost zijn.
  • lodewijk maesen

    6 jaar geleden
    al zoveel keer gehoord en toch spreken rechters criminelen vrij...juist politiemensen worden gecontroleerd en berispt....daarmee dat ze bang hebben...