YouTube/Facebook
Volledig scherm
© YouTube/Facebook

Cait heeft relatie met vriend én zijn wettelijke echtgenoot: "Elk kind zou toch gelukkig zijn met drie ouders?"

Bizarre relatiesTwéé plus één? Ten huize Brandt is de uitkomst van die som méér dan drie. Chris (38) en Matt (28) kunnen hun geluk niet meer op sinds ze nu ook de lakens delen met een vrouw. Maar krijgt iedereen dan wel genoeg aandacht? En hoe zit het met de jaloezie? Alles onder controle, zo blijkt. Het trio ziet de toekomst zelfs zo rooskleurig dat er al aan kinderen gedacht wordt. De buitenwereld reageert echter iets sceptischer. "We weten allemaal hoe dit gaat eindigen. Met tranen, tranen en nog eens tranen", luidt de kritiek.

25 reacties

  • SABINE VAN DE KERKHOVE

    6 jaar geleden
    Alleen was hij een trekvogel, met één was hij een geluksvogel, nu voelt hij zich een paradijsvogel......
  • Eida Lam

    6 jaar geleden
    Als je iemand moet overtuigen voor sex dan zit er toch iets flink scheef hoor. Dat vind ik niet normaal, stel dat het omgekeerd was geweest: man moet vrouw overtuigen voor sex. Heel het kiekenkot had weer op zijn achterste poten gestaan.
  • William Helsen

    6 jaar geleden
    Moet kunnen, ze doen niemand kwaad en zijn gelukkig, dus waarom niet?
  • Mieke Vandenweyer

    6 jaar geleden
    Ik heb hier absoluut geen probleem mee..als zij gelukkig zijn, zijn de kinderen dat ook. Er zijn ook veel 'normale'gezinnen waar achter de rug bedrogen wordt..iedere dag ruzie wordt gemaakt enz. Is dat dan beter? Monogamie is een keuze die je maakt en maak je de keuze samen om dat niet te zijn..ook goed. Leef en laat leven ;)
  • Michel Mahy

    6 jaar geleden
    Ik heb er geen probleem mee, maar ik vrees dat dit eindigt in een rechtzaak waar de 2 mannen vechten voor het vaderschap van eventuele kinderen wanneer de scheiding er komt...