Illustratiefoto.
Volledig scherm
Illustratiefoto. © Thinkstock

Doorschijnende kledij als bewijs: uitbater stripbars krijgt zes maanden met uitstel voor sociale inbreuken

De uitbater van stripteasebars in Oostende en Kortrijk is door de Brugse strafrechter veroordeeld tot zes maanden gevangenisstraf met uitstel voor inbreuken op de sociale wetgeving. Drie meisjes en twee barkeepers waren niet correct gemeld bij de RSZ. Maxence V. (37) kreeg ook een geldboete opgelegd van 18.000 euro, waarvan de helft met uitstel.

4 reacties

  • danny meulders

    6 jaar geleden
    dus alle dames die over de straat paraderen in doorzichtige kledij zijn aan het werk volgens de normen van die rechter ( en dan dienen die klacht in als er door mannen grijnsoverschrijdende woorden worden geroepen)
  • Pieterjan Labath

    6 jaar geleden
    Vanderwilt een kleine ondernemer hahaha . Weet waarover je spreekt hé Jacky voor je iets zegt.
  • Steven Goossens Schenck von Toutenburg

    6 jaar geleden
    Makkelijke prooien hé... veel makkelijker dan terroristen en amokmakers (meestal ander kleurtje ) op te pakken! Ben zelf ook nog barman geweest in zo'n tent... was de leukste bijbaan ooit. Ook daar kwam de politie graag over de vloer om kontrole te doen en vooral naar de doorschijnende kleren te kijken... wie zijn er ook weer de perverten?
  • Jacky Schoonbaert

    6 jaar geleden
    Ja ja, niet dat ik het goedpraat want ik ken de details niet, maar een kleine zelfstandige ondernemer weten ze wel aan te pakken en flink te straffen...