Sparen voor uw kinderen via een spaarverzekering biedt enkele voordelen.
Volledig scherm
Sparen voor uw kinderen via een spaarverzekering biedt enkele voordelen. © Shutterstock

Zo leveren je spaarcenten tot 2,05% rente op (in plaats van de 0,50% op een klassiek spaarboekje)

GeldEen spaarverzekering kan een goed alternatief zijn voor het klassieke spaarboekje wanneer u geld opzij wil zetten voor uw kind. Waar moet u op letten?

20 reacties

  • Sabine van Daele

    6 jaar geleden
    lees laatst van eetveldt hoopt dat X aantal mensen in de val van het pensioensparen trapt, is arbeid al niet voldoende belast hier in belgie om je ook nog eens van je spaarcenten te beroven
  • dirk de smet

    6 jaar geleden
    zo lang je ze niet nodig hebt wegens een tegenslag of je kan er nog aan bijdragen,mij maak je niks meer wijs van spaarproducten,enekl grote winsten voor de banken om niks te doen,ze vetten er zich in als iemand zijn geld moet afhalen want dan doe je contract breuk dus een boete en bay bay de helft van uw sparen,idem pensioen sparen,leden in de familie hebben het voor gehad de helft is in rook opgegaan ,en dit zijn geen grapjes ,wees dus gewaarschuwd voor hun spaarformules
  • Gerd Peeters

    6 jaar geleden
    Draai het of keer het, banken zijn de grootste dieven die er bestaan, samen met de roverheid die op het einde ook nog eens hun poten er komen insteken.
  • Frederik Vermeire

    6 jaar geleden
    Gewoon investeren in crypto
  • PETER Vandaele

    6 jaar geleden
    Ik en mijn partner doen aan pensioensparen. Helaas is de interestvoet gezakt tot 0,50 % en vroeger was die 2%. We zijn beiden in de 50 en ik denk eraan om ieder jaar nu voor 1840€ aan goud te kopen of zilver. Heeft er iemand een bedenking of dit een goed idee zou zijn of niet.