Rv
Volledig scherm
© Rv

Dakloze vindt cheque van 10.000 dollar op straat. Het vervolg doet alle harten smelten

BedelaarHoe zou u reageren als u een cheque van 10.000 dollar (8.400 euro) op straat vond? Elver Alvarez hoefde alvast geen twee keer na te denken: de Spaanse dakloze besloot het kostbare papiertje terug te bezorgen aan de rechtmatige eigenares. Wist hij toen veel dat die prachtige geste rijkelijk beloond zou worden: Roberta Hoskie regelde niet alleen een gratis woonst gedurende zes maanden, ze bood hem als makelaarster ook een opleiding in de vastgoedsector én een sollicitatiegesprek bij een van haar zakenpartners aan.

16 reacties

  • x x

    6 jaar geleden
    Prachtig. Dit is de mooie kant van Amerika, net zoals een ontbijt in een klassiek saloon...
  • Serge Surmont

    6 jaar geleden
    Clement... Je weet niet wat de achtergrond is van die dakloze. Iemand een kans geven is duidelijk niet jou keuze.
  • Valentino Marien

    6 jaar geleden
    Clement jaloezie is lelijk
  • Clement Asselman

    6 jaar geleden
    Buiten weggooien was er voor die man geen alternatief. Cheque op naam. Bovendien, een dakloze, die bij een bank een cheque op naam van iemand anders, voor een bedrag van 10.000 dollar, probeert te incasseren, heeft binnen de kortste keren in de V.S. onderdak, achter tralies. O.K., het is bijna Kerst, maar aub niet overdrijven, hé! En een (gratis?) opleiding mogen volgen? En voorstellen aan de zakenpartners, die denken: " met zo een simpele duif zijn we in ons beroep niets."
  • Jan TVL

    6 jaar geleden
    Geweldig dat zijn eerlijkheid beloond wordt en hopelijk is dit een stap naar een beter leven want iedereen die het zelf ook wil heeft recht om er weer bovenop te komen. Totaal met de rug tegen de muur wensen wij iedereen in nood veel moed en sterkte om er ook bovenop te komen .