De Pot
Volledig scherm
© De Pot

Oudere dame rijdt zich vast op sporen en ontsnapt aan de dood op overweg in Londerzeel

De botsing tussen een trein en een auto, deze ochtend in Londerzeel, kwam er doordat een auto zich had klemgereden op de sporen. De bestuurster, een oudere dame, zat in de auto op het ogenblik van de botsing, maar bleef als bij wonder ongedeerd. Dat is vernomen bij burgemeester Nadia Sminate (N-VA) van Londerzeel.

0 reacties

  1. N-VA wil groeinorm gezondheidszorg aanpassen aan economische realiteit: “Warme zorg met gezond verstand”
    19

    N-VA wil groeinorm gezond­heids­zorg aanpassen aan economi­sche realiteit: “Warme zorg met gezond verstand”

    N-VA wil de komende vijf jaar een groeinorm voor het budget voor gezondheidszorg behouden, maar die moet wel worden afgestemd op de economische realiteit. De groeinorm stelt een limiet aan de begrotingsdoelstelling voor de verplichte ziekteverzekering. Zo toont het percentage aan met hoeveel procent het budget voor de gezondheidszorg jaarlijks mag stijgen bovenop de gezondheidsindex. Met dit standpunt, waarmee de partij onder meer de wachtlijsten en financiering wil aanpakken, trekt de partij naar de verkiezingen. Het doel is te komen tot een “warme zorg met gezond verstand”.
  2. Ook Vlaamse regionale luchthavens krijgen digitale verkeerstoren: “Kwantumsprong inzake luchtverkeersveiligheid”
    Update

    Ook Vlaamse regionale luchtha­vens krijgen digitale verkeersto­ren: “Kwantum­sprong inzake luchtver­keers­vei­lig­heid”

    De luchtverkeersleiding voor de luchthavens van Antwerpen, Kortrijk en Oostende zal binnen enkele jaren gebeuren vanuit één digitale verkeerstoren. Luchtverkeersleider skeyes en de Vlaamse regering hebben daarover een akkoord gesloten, zo is donderdag gezegd bij de voorstelling van een prototype van digitaal controlecentrum dat skeyes heeft opgezet op zijn site in Steenokkerzeel, bij Brussels Airport.