© Photonews

Kate Middleton straalt met babybuikje in glitterjurk

Afgelopen weekend stond er een avondje uit op de agenda van de zwangere Kate Middleton en prins Williams. Zo woonden ze het gala Royal Variety Performance bij in Londen en ontmoetten er onder meer comedienne Miranda Hart en One Direction-lid Louis Tomlinson. Kate straalde letterlijk in een glitterjurk.

flb

Kate Middleton en prins William hadden het prima naar hun zin in het Palladium Theatre in London waar ze de jaarlijkse Royal Variety Performance bijwoonden. Zo proestte Kate het uit toen William werd gevraagd deel te nemen aan een sketch van Miranda Hart. Terwijl hij voor een klassieke, zwarte smoking koos, opteerde Kate voor een sprankelende, babyblauwe jurk van de hand van de Britse ontwerpster Jenny Packham. Wie goed keek, zag meteen ook duidelijk dat ze zwanger is.

Het gala-event zamelt elk jaar geld in voor Britse entertainers die hulp nodig hebben als gevolg van ziekte of ouderdom. Queen Elizabeth is normaal meter van het goede doel, maar zij stuurde dus haar kleinzoon. Het koninklijke koppel schudde achteraf dan ook de handjes van heel wat celebrities.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer