Prins Harry en zijn Meghan Markle tijdens een fotoshoot voor de pers deze namiddag.
Volledig scherm
Prins Harry en zijn Meghan Markle tijdens een fotoshoot voor de pers deze namiddag. © EPA

Wat zal er veranderen voor Meghan Markle na koninklijk huwelijk?

Koninklijk huwelijkNa de aankondiging van de verloving van de Britse prins Harry en Meghan Markle vragen heel wat royaltywatchers zich af welke titel de actrice zal krijgen. Wie verwacht dat eens Meghan getrouwd is met een prins zij prinses wordt, heeft het fout. Welke titel krijgt zij en haar eventuele kinderen dan wel?

5 reacties

  • Mirko Di Wallenberg

    6 jaar geleden
    Gedaan met vrij te gaan shoppen in London of waar ook ter wereld! Steeds bodyguard bij de hand of ze moet op een verloren eiland gaan zitten in de zon! En dan moeten we nog zien of Harry trouw blijft aan haar! Na zo'n vrij leven gehad te hebben met de vrouwtjes zal het heel moeilijk voor hem zijn om haar trouw te blijven. Wanneer de kinderen er zijn, zal de uitdaging heel groot worden om andere oorden op te zoeken met verleidelijk vrouwen, terwijl zij thuis zit bij de kindjes!
  • Geert Van de Moortele

    6 jaar geleden
    hopelijk is Charles dan al koning om het feest te betalen.
  • Jurgen Van Den Bergh

    6 jaar geleden
    Dat meisje heeft geen flauw benul waar ze aan begint. Van een vrij Hollywood bestaan naar het leven in een gareel in stiff upper lip land. Ze mag het hebben, al het geld en luxe die daar mee gepaard gaan. Mijn vrijheid zou ik voor niks of niemand opgeven! Ik hoop voor haar dus dat de liefde echt groot is, anders houdt ze dat niet vol.
  • huib matthijssen

    6 jaar geleden
    Hartelijk gefeliciteerd
  • eric van der jeugdt

    6 jaar geleden
    een onuitputtelijke betaalkaart