Abdelhadi Sewif is de imam van de Grote Moskee in Brussel.
Volledig scherm
Abdelhadi Sewif is de imam van de Grote Moskee in Brussel. © BELGA

Imam Grote Moskee in Brussel mag dan toch in ons land blijven

BinnenlandDe Raad voor Vreemdelingenbetwistingen (RvV) vernietigt de beslissing om de verblijfsvergunning in te trekken van Abdelhadi Sewif, de imam van de Grote Moskee in Brussel. Dat heeft de advocaat van de imam, Hicham Chibane, vandaag bekendgemaakt.

44 reacties

  • ann van der linden

    6 jaar geleden
    Vlamingen tegenwerken door zulke beslissingen te nemen.Niet meer, niet minder.Hopelijk blazen ze de volgende keer eens een dierbaar familielid van zulke kwieten in de lucht.
  • Martine Rochtus

    6 jaar geleden
    T ja de socialisten , dus justitie zitten daar nog te blinken op hun postjes en hun grootste vijand is de N-VA en ze zullen blijven tegenwerken zonder rekening te houden met de burgers maar spelen een spelletje vanuit hun ivoren toren
  • Guy Geirnaert

    6 jaar geleden
    Zolang de NVA deel uitmaakt van de regering zullen de politiek benoemde rechters blijven tegenwerken , ligt er vingerdik op .
  • Peter Janssen

    6 jaar geleden
    En scheiding der machten? Een politieke beslissing voor nationale veiligheid kan teniet gedaan worden door een Ráád voor vreemdelingenbetwisting? Wat is dan nog de bevoegdheid voor de staatssecretaris voor asiel en migratie: spek en bonen?Deze salafist is een reëel gevaar voor onze samenleving en dient verwijderd te worden, net als andere haatpredikers die ons misleiden en jongeren radicaliseren via hun preken over dat bijgeloof.
  • Fonz Ooms

    6 jaar geleden
    WIE is hier eigenlijk baas in dit land ? Gewoon verder doen Francken en klacht indienen tegen deze absurde beslissing !