De Taj Mahal, wereldberoemd monument of eeuwige liefde en symbool van India.
Volledig scherm
De Taj Mahal, wereldberoemd monument of eeuwige liefde en symbool van India.

Haatcampagne rond India's monument van liefde

Taj Mahal"De beroemde Taj Mahal is geen symbool van India en moet daarom weg", dat vindt de Indiase politicus Yogi Adityanath. Het monument is inzet geworden van de verkiezingsstrategie van extreme hindoes. 

20 reacties

  • Jean West

    6 jaar geleden
    Ik kan die wel ergens begrijpen, net zoals men hier zegt dat zwarte piet racistisch is.
  • hasso Naciye

    6 jaar geleden
    Tay mahal is een moskee die door een moslim shah gemaakt is voor zen vrouw . die koe neu....er moe beter zen mond houden.
  • Cooks Roy

    6 jaar geleden
    Een nieuwe religieuze zot is opgestaan.
  • peter verbruggen

    6 jaar geleden
    cultureel erfgoed dat deel uitmaakt van de geschiedenis van india. hij zou er trots op moeten zijn ipv haat te prediken ... hij verlaagt zichzelf tot het niveau van onverdraagzaam extremisme .. is hij zoveel beter ? ik denk het niet . als wij iedereen die ons verleden bepaald heeft , zouden buitengooien, dan mogen we direct alle grenzen sluiten want ze zijn allemaal langsgeweest . zo idioot is die kerel
  • Paul Boutsen

    6 jaar geleden
    Tja als je als Indiër moet zien wat er allemaal in de wereld gebeurt, is het normaal dat je de moslims niet bepaald als betrouwbare partners ziet en die liever kwijt dan rijk zijt. Om nu de bouwwerken van het verleden af te breken, verlaag je jezelf tot het crapuul van taliban en IS.