© Instagram

Zie jij waarom een mama deze mooie foto met haar dochtertje eerst niet wilde delen?

Op het eerste gezicht lijkt dit kiekje gewoon een leuke foto van moeder en dochter. Toch wilde de Australische mama Olivia White (28) het beeld met haar oogappel Teddy, bijna twee jaar, eerst niet online gooien omdat er volgens haar “iets mis mee is”. Zie jij wat?

vwh

Olivia White, die met House of White haar eigen blog heeft, schrijft een eerlijke bekentenis onder de moeder-dochterfoto op Instagram. “Ik postte deze foto niet toen we op vakantie waren, want ik haatte hoe mijn buik eruitzag. Hoe veel ik ook probeer om mijn lichaam te accepteren en zelfvertrouwen te vergaren, is er geen knop die ik kan indrukken om mezelf 110 procent te voelen”, staat er te lezen.

Koesteren

Weer thuis besloot de mama om de foto wél te delen om andere mama’s aan te zetten om positief over zichzelf te denken. “Je moet jezelf er elke dag aan herinneren dat je fantastisch bent, ongeacht wat anderen of je eigen brein je wijsmaken. Dit mooie moment tussen mijn dochter en ik is een herinnering die ik voor altijd wil koesteren. Niets kan dat verpesten."

Spijt

Haar kiekje werd meer dan drieduizend keer geliket en White was helemaal overweldigd. In haar volgende post, beschreef ze haar gevoel daarbij. “Ik wilde jullie iets superbelangrijks vertellen en ik ben weggeblazen door de respons van andere moeders die zich ook al zo hebben gedragen”, schrijft de blondine. Ze laat weten dat één mama haar diep in het hart heeft geraakt. De vrouw in kwestie vertrouwde White toe dat ze haar twee zonen van 18 en 20 jaar onlangs was verloren in een auto-ongeluk. “Ze gebood me om nooit meer te twijfelen om foto’s te delen omdat ze zelf spijt had dat ze bijna geen foto’s met haar kinderen had omdat ze ontevreden was met haar lichaam.”

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer