thinkstock
Volledig scherm
© thinkstock

Belgische economische groei volgend jaar opnieuw onder gemiddelde van eurozone

De Belgische economische groei zal in 2018 voor het vierde jaar op rij onder het gemiddelde van de eurozone uitkomen. Dat blijkt uit de beurs- en economische vooruitzichten van ING België. Voor België verwacht ING een groei van 1,9 procent, tegenover 2,2 procent voor de eurozone.

22 reacties

  • Dany Herman

    6 jaar geleden
    Misschien wat nieuwe taksen in het leven roepen om aan de miljardairs te geven zodat ze niet uit eigen zak moeten investeren En hopen dat buitenlandse toeristen hier voor het vertier zorgen want de bevolking moet zijn eten in het buitenland kopen en voor vertier is er niets meer We hadden ook werken voorzien maar gaan dit definitief niet meer doen en dat oppotten voor onze oude dag wegens laagste pensioen in Europa En EUROPA BLIJFT ZEER STIL IN DEZE MATERIE
  • Max Maximus

    6 jaar geleden
    Economische groei...dat is net als bij mensen.Die groeien ook vanaf de geboorte en worden vroeg of laat volwassen en stoppen plotseling met groeien.Dan is het aan iemand anders om het eens opnieuw te doen.Het grote probleem is nu dat de huidige economie aan de anabolica zit en kunstmatig blijft groeien.Maar ook dat zal uiteindelijk tot een abrupt einde komen.De logica zelf.
  • jo vandenberghe

    6 jaar geleden
    Of hoe de taxshift helpt,dan vooral voor de mensen die de weg naar de belastingsparadijzen kennen!
  • jean-pierre rejek

    6 jaar geleden
    Als ge dat niet gelooft dan maken ze u iets anders wijs ,de bedoeling is om de mensen dom te houden zo simpel is dat.
  • Geert Vermuyten

    6 jaar geleden
    Ze hebben voor alles een uitleg... We rijden nog steeds tegen 200 per uur naar de afgrond met dit apenlandje....