.
Volledig scherm
. © Tom Vierendeels

Kettingbotsing op afrit E40: twee gewonden

Op de afrit Affligem van de E40 richting Gent zijn deze avond twee gewonden gevallen bij een kettingbotsing. Vermoedelijk werden de stilstaande wagens op de afrit, waar zich tijdens de avondspits regelmatig een lange file vormt, te laat opgemerkt waardoor verschillende voertuigen op elkaar inreden. 

3 reacties

  • Marc Sierens

    6 jaar geleden
    Zo zijn er nog afritten,Wetteren richting Brussel altijd file in de spitsuren,zeer gevaarlijk er zijn die op het eerste rijvak blijven staan om toch maar vooraan te kunnen invoegen,en politie niet te zien daar het zal ze te druk zijn zeker.
  • Willem Willems

    6 jaar geleden
    Super gevaarlijke afrit tijdens de spits , reeds van vroeg vanaf de pechstrook staan de wagens aan de kant om de afrit te nemen!!! Deze kan je totaal niet inschatten als je de situatie niet kent.
  • Lia Schuijt

    6 jaar geleden
    Is het misschien iets om te leren bij zwaar remmen meteen alarmlichten te gebruiken. In Nederland doen ze dat heel snel. Hier zie ik haast nooit. Bij het vermoeden van een file hop die dingen aan
  1. “Alcoholwaarschuwingen op elke parasol?”: sector uit ongenoegen over nieuw ontwerp rond alcoholreclame

    “Alcohol­waar­schu­win­gen op elke parasol?”: sector uit ongenoegen over nieuw ontwerp rond alcoholre­cla­me

    Een voorlopig ontwerp van een ministerieel besluit van minister van Volksgezondheid Frank Vandenbroucke (Vooruit) over alcoholreclame zorgt voor ongenoegen binnen de sector. Daarin staat dat er gezondheidswaarschuwingen zouden moeten komen bij alle vormen van alcoholreclame en dat in een soort roterend systeem. Concreet zou dat volgens ‘VTM Nieuws’ kunnen betekenen dat er op bijvoorbeeld parasols met bierreclame ook nog verschillende alcoholwaarschuwingen moeten gedrukt worden. Minister van Volksgezondheid Frank Vandenbroucke (Vooruit) probeert te sussen: “De discussie is niet afgelopen.”
  2. Nieuw programma ‘Knappe koppen’ veroorzaakt nieuwe rel bij VRT: “Schaamteloos en cynisch”
    PREMIUM

    Nieuw programma ‘Knappe koppen’ veroor­zaakt nieuwe rel bij VRT: “Schaamte­loos en cynisch”

    Een soort van ‘Topdokters’, maar dan over straffe Vlaamse ingenieurs: dat moet ‘Knappe koppen’ op VRT worden. Maar het programma is, lang voor de eerste opname, bron van alwéér een nieuwe rel over de openbare omroep. De VRT-top zou al te graag de 500.000 euro subsidie van Vlaams minister-president Jan Jambon (N-VA) hebben aanvaard, zonder inhoudelijk debat over zo’n programma. En dat is, volgens critici, niet de eerste keer. Wij gingen na wat er precies aan de hand is bij de openbare omroep.