VIER
Volledig scherm
© VIER

Bart Somers: beste burgemeester en sympathiekste speler, maar ook slimste mens?

De award voor Sympathiekste Speler gaat vanavond zonder twijfel naar Bart Somers. De Mechelse burgervader speelde zich in de laatste ‘gewone’ aflevering van ‘De Slimste Mens’ meteen in de kijker. Goedlachs, goed meespelend, maar nauwelijks op de hoogte van de spelregels van de VIER-quiz. Dan wordt het écht wel moeilijk om te overleven. Wat Bart dan ook niet deed.

26 reacties

  • Diane Bernaerts

    6 jaar geleden
    Vanaeken Jokke: Beke en Peeters hébben al meegedaan! ;) En 'k ben het roerend eens met iedereen hier die Joke zo irritant vond: wat werkt dat mens op de zenuwen, zeg!
  • Chris Devlaeminck

    6 jaar geleden
    Waar zijn de verzuurden die op Bart De Wever zijn kap zaten toen hij meedeed op zich zogezegd populair te maken?
  • vanaeken jokke

    6 jaar geleden
    Toen Bart De Wever mee deed stonden alle politiekers te roepen dat hij dat beter niet zou doen.Nu de andere partijen het ook doen is het ineens de normaalste zaak van de wereld geworden.Beke zal wel te lomp zijn en Peeters niet wijs genoeg.
  • Ria Adams

    6 jaar geleden
    Welke mens zit nu van de morgen tot de avond T V te kijken en roddel boekjes te lezen, toch alleen die mensen die bij de showbizz hun kost verdienen en hier aan meedoen.
  • raymond van der craen

    6 jaar geleden
    Een Open-VLDer die uitgeroepen wordt tot beste burgemeester? Dat soort volk is er niet voor de gewone werkende man en vrouw. Bij de volgende verkiezing zullen we wel zien wat " het gepeubel en de plebs" vinden van deze Open-VLDer!