Palestijnse demonstranten omgeven door traangas dat het Israëlische leger gisteren inzette in de bezette gebieden.
Volledig scherm
Palestijnse demonstranten omgeven door traangas dat het Israëlische leger gisteren inzette in de bezette gebieden. © EPA

Opnieuw raket vanuit Gaza naar Israël afgeschoten

Vanuit de Gazastrook is gisteravond opnieuw een raket afgevuurd op de zuidelijke Israëlische stad Sderot. Dat meldt het Israëlische leger. Het gaat om de derde raket die richting Israël is afgevuurd nadat de Amerikaanse president Donald Trump woensdag aankondigde om eenzijdig Jeruzalem te erkennen als hoofdstad van Israël.

17 reacties

  • Daan Roos

    6 jaar geleden
    Intussen al 4 bombardementen met 3 doden en 700 gewonden. Dit is geen vergelding meer maar het verder opdrijven van vernedering en terreur ten aanzien van het palestijnse volk. Dit is buiten alle proporties
  • JOZEF VAN RAEMDONCK

    6 jaar geleden
    Het zal de laatste raket niet zijn.
  • Michel Dierickx

    6 jaar geleden
    Gemaakt met geld van Europa. Op deze slinkse wijze is Europa oorlogszuchtiger dan Trump. Ook de papieren muur die A. Merkel met Erdogan gebouwd heeft of vluchtelingen uit Europa te houden is veel groter en moorddadiger dan de Mexico muur van Trump waarvan de bouw ,niet vergeten, begonnen was door Obama.
  • Andre Perneel

    6 jaar geleden
    Waar komen die raketten vandaan die de Palestijnen afvuren ? Dat de Israëli's die stal maar eens goed uitmesten ,dan pas kunnen er vredesgesprekken gestart worden toch ?
  • Magda De Buyser

    6 jaar geleden
    Als mijn land 70 jaar geleden was afgepakt zou ik ook nog steeds vechten en dit ook verlangen van mijn kinderen. Liever dood dan laf.