Spectaculair huwelijksaanzoek loopt bijna verkeerd: "Had geen zin om bootje te varen"

© rvh, if

1 / 2
thumbnail: null
thumbnail: null

Natuurlijk zei ze ‘ja’ toen hij vroeg of ze haar leven lang met hem wou mee­varen. Maar het scheelde weinig of het huwelijksaanzoek van Michaël Vijverman uit Denderwindeke was mislukt. “Ik had geen zin in om met de bootjes te varen.”

jcd, rvh

Of het geen goed idee was om een dag vrij te nemen en kerstboodschappen te doen? Met die smoes lokte Michaël Vijverman (28) uit Denderwindeke zijn lief Daphné Van Den Berghe (27) mee naar Gent. “We gingen iets eten in Belga Queen op de Graslei”, vertelt ze. “Bij het bestellen zei de ober dat er een speciale actie was: we konden het aperitief nemen op een bootje.”

Daphné had eigenlijk geen zin. “Ik vond het te koud. En we hadden nog zo veel te shoppen, we zouden te veel tijd verliezen. Maar Michaël drong aan, hij zei dat het super gezellig zou zijn.”

Na een korte vaart zag ze een groot spandoek aan de Sint-Michielsbrug. Of scheetje voor altijd wilde meevaren met haar triatleetje? “Tuurlijk heb ik ja gezegd. We zijn nu 2,5 jaar samen en het klikt ontzettend goed tussen ons. Hij wist wel dat de vraag stilaan mocht komen.”

Daphné is Brusselse maar werkt in een apotheek in Appelterre. Michaël werkt bij de jeugdopleiding van voetbalclub Zulte-Waregem. “We gaan in Denderwindeke wonen, in het dorp van Michaël. En het huwelijk moet niet lang op zich laten wachten, dat mag volgend jaar al.”

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer

Meest Gelezen