De Boeing 757 is gehuurd door de nabestaanden. Aan boord bevinden zich een zestigtal 'naasten' van de Franse rockheld. Het toestel landt naar verwachting over iets meer dan 8 uur op de Prinses Juliana Luchthaven van Sint Maarten.
Volledig scherm
De Boeing 757 is gehuurd door de nabestaanden. Aan boord bevinden zich een zestigtal 'naasten' van de Franse rockheld. Het toestel landt naar verwachting over iets meer dan 8 uur op de Prinses Juliana Luchthaven van Sint Maarten. © Screenshot BFMTV

Kist met stoffelijk overschot Johnny Hallyday onderweg naar Caraïben

Vanaf de luchthaven Le Bourget bij Parijs is omstreeks 10.15 uur een vliegtuig vertrokken met het stoffelijk overschot van de Franse rockheld Johnny Hallyday. De Boeing 757, gehuurd door de nabestaanden, vliegt naar Sint Maarten. Van daaruit wordt het lichaam van Jean-Philippe Smet - de echte naam van de zanger - overgebracht naar buureiland Saint-Barthélemy voor de begrafenis, morgen.

4 reacties

  • valerie gyssens

    6 jaar geleden
    geraak niet meer uit men tranen, prachtmens. Zag hem voor het eerst in '79 op men vierde in Vorst en heb hem nooit meer losgelaten. Mis hem zo, nooit geen concert meer bijwonen...alle tournees gezien. Veel sterkte aan zijn prachtige gezin xxx.
  • eric debanne

    6 jaar geleden
    Rust in vrede man ! Bedankt voor je mooie liedjes Gedurende meer dan 60 jaar !
  • urbain schotte

    6 jaar geleden
    Hij heeft jeugdzonden begaan( wie niet) maar hij was een gevoels- en prachtmens. Grote mijnheer zowel op artistiek- als op menselijk vlak. "Off the record" : Inderdaad Lydia Appelmans, welke geldverspilling, Mireille ?
  • Diana De Wit

    6 jaar geleden
    Als dit zijn wens was, dan kan niemand daar tegen ingaan. Ik heb de ceremonie op RTL gevolgd, intens mooi en diepzinnig. Ik hoop dat hij eindelijk de rust gevonden heeft die hij zocht en er een einde gekomen is aan zijn leed, ttz het feit dat zijn eigen vader nooit om hem gegeven heeft. Johnny moet een prachtig mens geweest zijn.