Photo News
Volledig scherm
© Photo News

"De ref was de meest opvallende figuur op het veld. Zijn beslissingen waren in ons nadeel. Maar dat zijn we stilaan gewoon"

Is dit dezelfde ploeg die bij momenten voetballes gaf in Celtic Park? Met elf of met tien, Anderlecht was voor een keer onhandig áán de bal. "Er stond geen ploeg", was Vanhaezebrouck streng maar rechtvaardig. Anderlecht rest maar één ding, zondag in Olympia: winnen. Zoniet...

163 reacties

  • dirk govaerts

    6 jaar geleden
    na de rode kaart van deschacht stond er geen ploeg meer op het veld ???? Wordt jij daar niet riant voor betaald om te zorgen dat er een ploeg staat , ook als je met 10 of 9 komt te staan ??? Misschien de spelers eens een keer wat langer bij de club houden en erop trainen .
  • Sven Vandevyvere

    6 jaar geleden
    @ gaston foubert - je valt nooit iemand persoonlijk aan ??? dus volgens uw bescheiden mening is Verhaeghe geen persoon? uw argumenten rammelen langs alle kanten...
  • Robby Kessen

    6 jaar geleden
    Tegen Brugge stond Harbaoui toch meters buitenspel. Iedereen was het daarover eens. Deschacht verdiende direct rood bij de strafschop. Een echte aanslag. Als je ziet wat Pocognoli mag doenzou je dan geen vragen hebben ?
  • Peeters Francis

    6 jaar geleden
    Nog wat meer spelers kopen die het lage niveau van het Belgische voetbal niet aankunnen. En Hein is maar een kleine trainer, hij zou goed passen bij Genk.
  • Paul Willems

    6 jaar geleden
    Hein den bleiter. Kijk eens naar de arbitrage in Nederland,daaaar wordt er " misfloten" dat het een schande is. Ik herinner mij de jaren dat mijn broer bij Beerschot speelde..Elke wedstrijd geschenken voor Anderlecht.!