ANP
Volledig scherm
© ANP

Code geel: opnieuw sneeuw in Vlaanderen, maar ochtendspits verliep normaal

SneeuwHet KMI waarschuwt voor gladde wegen tijdens de ochtendspits door smeltwater en lage temperaturen. Op verschillende plekken is het intussen weer aan het sneeuwen. Ondanks de sneeuw was het echter een behoorlijk rustige ochtendspits, met wachttijden zoals gebruikelijk voor een dinsdagochtend. 

99 reacties

  • Wim Guldentops

    6 jaar geleden
    Het positieve aan een sneeuwlandschap is : enerzijds toch mooi om zien en anderzijds geruststellend dat onze moeder aarde nog steeds haar best doet om te functioneren en de jaargetijden laat zijn wat ze moeten zijn. Wij mensen moeten daar mee zo omgaan en soms past dat niet in ons dagelijks bestaan.
  • Marianne Vanwynsberghe

    6 jaar geleden
    Joris . Gisteren een 4 x 4 voor mijn neus en met winterbanden . En stoer die was . En opeens hopsa de laagte binnen . Was wel om te lachen met den stoeren met zijn stoere auto. Was puuuut om te werken
  • Serge Stevens

    6 jaar geleden
    Normaal !! .... afstand Lebbeke - Brussel .. vertrokken om 08,15 uur , .. aangekomen in St. Agata Berchem om 10,30 uur ... normaal noemen ze dat ..
  • Peter Buyck

    6 jaar geleden
    Men strooit niet als men regen verwacht. Dat is trouwens de reden van het gevloek en getier hier. Zout wordt immers weggespoeld bij 'stromend' water. Daarom konden de strooidiensten niet uitrijden.
  • Peter Buyck

    6 jaar geleden
    Inderdaad normaal als het normaal 30 minuten duurt en vandaag 90...