RV
Volledig scherm
PREMIUM
© RV

Nu Eurostadion er niet lijkt te komen, waar kunnen Duivels dan wel terecht? Het nieuwe Sclessin is er alvast niet vóór 2026...

Jupiler Pro LeagueEen vernieuwd Sclessin voor 35.000 toeschouwers komt er ten vroegste in 2026. Het ontwerp dat de club en de buurt opnieuw op de kaart wil zetten, moet echter nog de hele administratieve rompslomp doorlopen en krijgt nu al felle tegenkanting van de omwonenden. Er moet nog veel water door de Maas vloeien. 

14 reacties

  • Emiel de herdt

    6 jaar geleden
    standard is de oplossing niet in Vlaanderen niet in Brussel maar waar het thuis hoort in Franstalig Belgie met de voorzitter van de KBVB op kop misschien is Verhagen er zelfs mee akkoord
  • ludo marissen

    6 jaar geleden
    Nieuw stadion van Brugge is zoals Upplace,veel wind en lucht en voor de rest niks,die spelen binnen 10 jaar nog op hunne akker.
  • Erwin Van Roy

    6 jaar geleden
    fons Billen in Nederland spelen ze in de Amsterdam arena die tevens door Ajax ook wordt gebruikt. is frankrijk en Engeland hebben ze een Nationaal stadion. in al die landen doen ze niet moeilijk maar neen hier was iedereen er tegen om dat rsca eventueel huurder zou worden. want nu doen ze moeilijk om het verkeer maar voor een thuis match van rsca dat 15km verder is of de rode duivels 1km verder dan is er geen probleem op de ring.
  • Gino Denil

    6 jaar geleden
    Alleen het nieuwe stadion van FC Brugge zal dus modern en groot genoeg zijn. Uit welke hoek kwam de weerstand tegen het Eurostadion ook nog geheel belangeloos.
  • marc castermans

    6 jaar geleden
    Waaro komt de hypodroom van Sterrebeek niet in aanmerking? Het geheel staat te verkommeren en er is plaats zat of is er iets anders prioritair?