Photo News
Volledig scherm
© Photo News

Ex-winnaressen Sportvrouw van het Jaar unaniem: "Niet moeilijk wie straks trofee verovert. Ze steekt er met kop en schouders bovenuit"

Sportvrouw van het JaarNina Derwael, Emma Meesseman en Nafi Thiam strijden vanavond om de prijs van Sportvrouw van het Jaar. Wie mag zich de beste Belgische sportster van 2017 noemen? Wij vroegen het aan enkele ex-laureaten. 

3 reacties

  • Andre Perneel

    6 jaar geleden
    De sportvrouw van het jaar ? Delphine Persoons en niemand anders . 7x wereldkampioen ,wie kan van de andere kandidaten kan zo een palmares neerleggen ,niemand ,maar ja, ze is niet bruin genoeg en haar nek is niet dik genoeg toch ! Delphine ,voor mij en veel mensen ben jij de sportvrouw van het jaar . Proficiat !
  • Hugo Huybrechts

    6 jaar geleden
    Ze is al verkozen tot beste atlete ter wereld. Het zou een schande zijn moest ze in ons klein landje dan niet tot beste atlete worden verkozen.
  • Maarten Cambré

    6 jaar geleden
    "Bovendien is ze multicultureel". Daar is m.i. niks mis mee, maar even goed is het ook geen criterium van belang om te bepalen wie de beste sportvrouw is, toch ? Beetje rare uitspraak is dat van Gella. Mocht iemand zeggen "Voor mij is Emma Meesseman de beste want ze is blank" dan zou het kot toch te klein zijn ? Soit, wel terechte keuze, hoor. Nafi steekt er inderdaad torenhoog bovenuit.