.
Volledig scherm
. © rv

Gigantische en "mogelijk gevaarlijke" asteroïde raast vanavond met 72.000 km/u langs de aarde

Vanavond raast een vijf kilometer brede asteroïde met een snelheid van 72.000 kilometer per uur langs onze planeet. NASA is enorm verbaasd dat de ruimterots zo dicht langs de aarde zal zoeven, zo dicht zelfs dat de ruimteorganisatie de asteroïde zal kunnen bestuderen.

38 reacties

  • Tony Van De Perre

    6 jaar geleden
    Allé dan is al die zever hier msschn gedaan.
  • Mzrc Vr

    6 jaar geleden
    Heimo Davidts....Meen je dat nu echt. Luchtledig bevat geen materie en dus ook geen weerstand en dito wind. Maar het is wel zo dat er in de ruimte atomeren deeltjes aanwezig zijn die verplaatst zullen worden. Veel ga je daar niet van voelen hoor. De weertand van de ruimte is bijna 0. Hoe denk je anders dat een ruimtesonde naar bv Mars kan vliegen met bijna geen brandstof...
  • Daniel Patteet

    6 jaar geleden
    Holla,Kelly..zo'n inslag van een asteroïde van 5 km.groot wil je echt niet meemaken..ik begrijp niet dat iemand zoiets zegt..waarom zo sombere gedachten?
  • Heimo Davidts

    6 jaar geleden
    Fjodr, de ruimte is inderdaad luchtledig,maar een steentje met deze snelheid maakt wel serieus wind. Of je het voelt op aarde weet ik niet,maar als je in de buurt bent,zul je wel anders piepen.
  • Merlijn Metatron

    6 jaar geleden
    middernacht en niets gebeurd, jammer eigelijk, was leven weer wat veiliger geweest, teweinig mensen en teveel land om oorlog te maken dan