Migranten in Zeebrugge (archiefbeeld).
Volledig scherm
Migranten in Zeebrugge (archiefbeeld). © photo_news

"Politie gebruikt geweld tegen transitmigranten in ons land"

De politie gebruikt regelmatig geweld tegen transitmigranten in ons land. Dat blijkt uit een rapport van Dokters van de Wereld. "Toen ik viel begon de politie mij te slaan. Tijdens het schoppen en slaan hebben ze mijn been gebroken." Comité P is een onderzoek gestart.

32 reacties

  • Leopold Vanhoof

    6 jaar geleden
    Wat moeten die mensen toch gelukkig geweest zijn in het land van herkomst, als je leest welke miserie die mensen hier aangedaan wordt. Waarschijnlijk was de ordehandhaving er veel menselijker dan hier. Hier bestaan die schijnbaar alleen maar om deze mensen te pesten en het leven zuur te maken. Buiten 'n parkeerboete heb ik er nochtans de laatste 72 jaar geen last van ondervonden. Zou dat kunnen aan mij liggen?
  • Cyriel Van De Pol

    6 jaar geleden
    Gerry cle , ik zou zeggen rij met je auto naar brussel , auto vol laden met illegalen. En hub er mee naar Engeland , dan hebben wij er hier geen last meer van . Ik zou zeggen doen en zo zullen zij ontsnappen aan die beulen ( volgens jou) hier . En zeker doen hé ......
  • marc rooms

    6 jaar geleden
    Niet genoeg blijkbaar want ze blijven komen.
  • Jonathan Wouters

    6 jaar geleden
    Niet genoeg!
  • Eddy van Dorst

    6 jaar geleden
    Ze moeten nog VEEL strenger optreden.En Marleen struisvogel spelen is misschien prettig maar af en toe de realiteit onder ogen zien kan geen kwaad.