Photo News
Volledig scherm
© Photo News

Vilvoorde halveert schulden tot 14 miljoen euro

Vilvoorde is er deze legislatuur in geslaagd haar schuldenlast te halveren van 28 tot 14 miljoen euro. Dat heeft schepen van Financiën Jo De Ro (Open Vld) bekendgemaakt tijdens de bespreking van het gewijzigde meerjarenplan en de begroting van 2018 die door een ruime meerderheid in de raad werden goedgekeurd.

12 reacties

  • Luc Soetaerts

    6 jaar geleden
    Dus als je dat kan in één legislatuur dan is Vilvoorde na de volgende legislatuur schuldenvrij? Of strooi je zand in de mensen hun ogen? Het is heel simpel: geef enkel uit wat er binnen komt of zelfs minder zodat je een spaarpotje hebt.
  • LUC USEWILS

    6 jaar geleden
    dan kan men meer politie aanwerven en niet meer zagen om federale steun!
  • Charel Jansens

    6 jaar geleden
    En dit voor een gemeente zonder N-VA ,want in de gemeenten met de kracht van verandering stijgt alles in tegenovergestelde richting.
  • Kris Platteau

    6 jaar geleden
    Toch ene sos die het voorbeeld van N-Va volgt. Kijk ook eens hoe de tekorten in Antwerpen wegsmelten (zelfs die van de verdoken schuld bij het OCMW).
  • Jos Den Beste

    6 jaar geleden
    En toch woont er nog heel veel volk wiens gedachtegoed en daden meer aansluit bij Syrische toestanden. Geeft ze allemaal een one way ticket gratis en de stadsfinancier zullen er wel bij varen.