Een op de tien werknemers geeft aan tijdens de werkuren de gevolgen te ondervinden van het eigen alcoholgebruik.
Volledig scherm
Een op de tien werknemers geeft aan tijdens de werkuren de gevolgen te ondervinden van het eigen alcoholgebruik. © thinkstock

Job lijdt onder drinkgedrag bij een op de tien werknemers

Een op de tien werknemers die deelnamen aan een bevraging van de KU Leuven zegt tijdens de werkuren gevolgen te ondervinden van het eigen alcoholgebruik. Dat bericht De Standaard vandaag.

11 reacties

  • Leo Vandevoorde

    6 jaar geleden
    Alcohol is onschuldig, het is cannabis dat we zwaarder moeten aanpakken! #sarcasme
  • Karel Van Beeck

    6 jaar geleden
    Hoeveel werknemers lijden er door het pestgedrag van hun baas?
  • Gerd Van nieuwenhove

    6 jaar geleden
    Onze financiele directeur bijzitter arbeidsrechtbank kwam meer zat terug na adviseren rechtbank. Naam van mijn firma zal ik niet noemen anders wordt ik gepest . Zo gaat dat op het werk . De drommel die zijn verdriet verdrink wordt ontslagen . Fraaie cultuur ons kent ons ,
  • Peter Janssen

    6 jaar geleden
    Yup, klop er nog maar eens ferm op, dat mea culpa voor eigen volk...leugens herhalen tot ze geloofd worden is zeker de boodschap?
  • marc werbrouck

    6 jaar geleden
    Niet overdrijven a.u.b. Als iedereen eens samen een pint drinkt of twee zijn daar geen nare gevolgen aan verbonden. Het probleem is dat veel lui te veel drinken en daar schuilt het gevaar. Ik ga niet zeuren over de tijd van vroeger maar vroeger klonk het zo "Die kan uitgaan kan werken"maar met de huidige generatie lukt dat niet meer blijkbaar. Karakterloos zeker?