Google Home, een van de eerste AI-producten die op de markt kwamen.
Volledig scherm
Google Home, een van de eerste AI-producten die op de markt kwamen. © Walmart

Deze apparaten zijn slimmer dan je denkt

Artificiële intelligentie staat voor een enorme doorbraak, maar voorlopig zijn er nog niet zo veel consumentenproducten die al op AI drijven. Dit zijn er vijf waarin al wel van die slimme diensten zitten. En het is soms schokkend wat ze al kunnen.

14 reacties

  • Mario Roman

    6 jaar geleden
    Het komt een creepy wereld met die zogezegde slimme apparaten, die gaan ons leven overnemen. Niks voor mij
  • Bernd Vaes

    6 jaar geleden
    Geen enkel van die toestellen kan het predicaat slim of intelligent hebben. Vooreerst wordt hier alweer slim en intelligent gelijk gesteld, wat totale onzin is. Vervolgens zijn deze toestellen niet in staat te denken, enkel in staat om sensoren en data op grond van vooringestelde logaritmen te verwerken; denken kommt daar niet van pas.
  • Stephan Ekelmans

    6 jaar geleden
    Als het vriest zet ik van in huis mijn ontdooi funtie op en is mijn zetel warm en auto , top spulletjes gewoon. Parkeer ik mijn auto blijft deze ruim een 30 minuten warm. Lang leve VW
  • Peter Smet

    6 jaar geleden
    Ik heb al Ai in mijn wagen van de moment dat ik hem kocht, maar dit merk wordt niet vernoemd.
  • Luc Geerts

    6 jaar geleden
    Zalig,ik heb een vrij goedkope Peugeot 3008 aangekocht,die vol van die high tech zit.Met connect nav. systeem.Stillaan word ik het gewoon.En eerlijk gezegd ik ben een kei in kaartlezen en mijn plan trekken.Maar als mijn besturingsysteem mij een andere weg wijst dan ik eerst zou nemen, dan luister ik er beter naar, want het is iedere keer juist.Tof deze techniek, doe zo voort constructeurs.Mij moet je niet meer overtuigen.