BELGA
Volledig scherm
© BELGA

Ons eindejaarspanel zoekt dé Belgische prestatie van 2017: de fabelachtige 7.013 punten van Thiam of de doorbraak van Goffin?

EindejaarsspecialNog enkele dagen en dan mogen we definitief de bladzijde omdraaien wat betreft het sportjaar 2017. Een jaar waarin Nafi Thiam, Greg Van Avermaet en David Goffin zouden uitblinken. Maar hoe beleefden andere prominenten uit het wereldje de sportieve prestaties van dit jaar? Wij legden een panel (ex-)sporters op de rooster aan de hand van tien vragen. Als eerste in het rijtje: wie leverde de grootste Belgische sportprestatie in 2017?

5 reacties

  • Mario Plancke

    6 jaar geleden
    Het was top
  • SAM Bedfort

    6 jaar geleden
    Het was te verwachten dat de meesten in hun eigen sport blijven. Niemand kan tippen aan hetgeen Nafi gepresteerd heeft. Goffin een superjaar, maar niet de beste; Greg nr 1, maar de sport heeft geen enkele geloofwaardigheid meer; Nina een superjaar, maar net iets minder dan Nafi.
  • Gino Denil

    6 jaar geleden
    De prestaties van Nafi Thiam en Derwael steken toch nog iets boven de andere uit. Voor Goffin is het eerder een normale progressie. Heel sterk maar hij moet nog altijd zijn eerste klassieker winnen. En EK, WK en OK met het doorbreken van de 7000 puntengrens. Dan moet Van Avermaet al zo wat het werelduurrecord in het wielrennen breken of de Ronde van Frankrijk winnen. Een regelmaat aan titels staat toch noch boven een regelmaat aan ereplaatsen in wedstrijden.
  • hugo van de velde

    6 jaar geleden
    Sabine, Federer was tegen Goffin op de Masters doodvermoeid en speelde daardoor niet zoals gewoonlijk. Anders was hij ZEKER gewonnen.
  • hugo van de velde

    6 jaar geleden
    Dat Serena een rolmodel is durf ik te betwijfelen. Die is namelijk ONGELOOFLIJK arrogant tegenover alles en iedereen.