Foto Photo News
Volledig scherm
© Foto Photo News

Club-voorzitter Verhaeghe ziet twee valkuilen voor Coucke: "De club is onsterfelijk, de eigenaar is sterfelijk"

Jupiler Pro LeagueBart Verhaeghe werd vijf jaar geleden eigenaar van Club Brugge. Hoe reageerde de voorzitter van blauw-zwart toen Marc Coucke rivaal Anderlecht overnam? “Ik hoop dat Marc heel ambitieuze plannen heeft met de club. Dat zal onze competitie nog aantrekkelijker maken”, klinkt het in De Tijd.

14 reacties

  • Willem van Gullik

    6 jaar geleden
    Nagel op de kop Hans Baeyens. Gezien het aantal mensen die rond rond BSL wonen, moet Andèrlect veel meer mensen naar zijn stadion krijgen. Maar, die mensen zijn niet allemaal zo gek om naar Andèrlect te gaan kijken, zeker als er zoveel andere mooiere ploegen zijn. Club is en blijft de grootste en mooiste club. More than a club!
  • anti play off

    6 jaar geleden
    veel jaloezie op fcb. elke thuismatch minstens 26000 man, ook als het slechtgaat. elk jaar meeste abonnees. en in brussel, alleen als het goed en zelfs dan nog geen 20000 man. losers
  • Rik Cappelle

    6 jaar geleden
    Jacobus minarine want buttella is het zelfs niet waard om margarine genoemd te worden wij zijn met zijn allen zeer tevreden met uwe zever want dat weten wij nu ook weer. Wat een verrijking zeg !
  • kurt billiet

    6 jaar geleden
    Hoe meer overwinningen je haalt hoe vlugger het dipje eraan komt...play-offs.
  • jacques philips

    6 jaar geleden
    Er is één verschil Verhaeghe dat is dat Coucke zijn nek niet zo dik is als de uwe en geloof me Club wordt geen kampioen