AFP
Volledig scherm
© AFP

Tesla komt ook met pick-uptruck

Tesla wil op alle mogelijke vlakken de concurrentie aangaan met gerenommeerde automakers. Tesla-topman Elon Musk kondigde in een tweet de komst van een elektrisch aangedreven pick-uptruck aan. Daarmee wil Tesla concurreren met Ford, GM en andere automakers in dit zeer lucratieve segment.

15 reacties

  • James Vernailen

    6 jaar geleden
    Nick , Waterstofgas is hoog explosief als het in contact met de lucht komt. Dat is niet de toekomst er gebeurt een kleine botsing en een halve straat wordt weggeblazen want lucht is overal.
  • Ricci Latte

    6 jaar geleden
    Uitbrengen kunnen ze wel maar effectief leveren is wat anders...
  • wannes sips

    6 jaar geleden
    En kan die dan een caravan trekken? of een zware aanhanger?? Ik kik er naar uit! binnen tweejaar moet ik beslissen!!!
  • Geert Landsman

    6 jaar geleden
    De toekomst is waterstofgas en niet elektrische auto's. Wacht maar tot de belastingen komen om al die batterijen te herwerken, want die gaat er komen. Helemaal met onze domme overheid die dit niet wil inzien. Shell en Toyota zijn allang bezig met dit en starten in 2020 met een project in de USA om vrachtwagens op waterstof geproduceerd uit zonlicht en water te laten rijden. Niks laadpalen, niks uitstoot, niks 8 uur laden....gewoon tanken en GAAN!
  • Vera Bres

    6 jaar geleden
    Ik snap het niet hoor , weer een nieuw model !! en ze kunnen het vorige ( model 3 ) nog niet aangeleverd krijgen ..productie loopt helemaal mank volgens ik meerdere keren heb gelezen !!