Het Rode Kruis vraagt je hulp: wandel de Rode Route

© *

Een goed doel steunen zonder er plezier aan te beleven? Dat is niet meer van deze tijd, vonden ze bij Rode Kruis Vlaanderen, en dus kwamen ze voor de dag met de Rode Route. Aan die wandeltocht kun je op zondag 11 september deelnemen tussen 10 en 14 uur.

gjs

Op zondag 11 september lanceert Rode Kruis-Vlaanderen een uniek nieuw initiatief: voor het eerst kan je al wandelend, genietend én ‘citytrippend’ een goed doel ondersteunen. "In samenwerking met marketing & eventbedrijf Faxions lanceren we die dag onze Rode Routes met een spectaculair kick-off event in Mechelen. Kom met familie en vrienden naar Mechelen en ontdek hoe plezierig het is om Rode Kruis-Vlaanderen te helpen helpen."

Wie wil deelnemen, betaalt 15 euro en krijgt in de plaats een uitgestippelde wandelroute op papier van ongeveer 2,6 km doorheen de stad, een quizformulier & pen voor de stadsquiz met mooie prijzen te winnen, een flesje water voor onderweg en een peperkoek voor de nodige energie, een lekkere brouwerspistolet met de enige echte Gouden Carolus-kaas, een fris Maneblussers-biertje en een biologisch appelsap, een kopje koffie met krokante Mechelse torentjes en maneblussers in chocolade, verhalen van onze stadsvertellers langsheen het parcours, boeiende infostanden van Rode Kruis Vlaanderen, optredens op het Cultuurplein en een goodiebag met cadeautjes.

Inschrijven kan hier.

Wie er zondag niet bij kan zijn in Mechelen, hoeft niet te wanhopen. "We hebben van De Rode Route een mobiele spelapplicatie gemaakt voor de steden Mechelen, Leuven en Gent. Zo kan iedereen nog tot 20 december 2016 De Rode Route zelf ontdekken met kans op fantastische prijzen. Je kan de mobiele spelapplicaties aankopen vanaf 12/09 op www.ikschrijfmijin.be/deroderoute."

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer

Meest Gelezen