Karolien Debecker en rapper Boef.
Volledig scherm
Karolien Debecker en rapper Boef. © VRT / ANP Kippa

Nog meer MNM-dj's boycotten Boef: "In de middeleeuwen hadden ze meer respect voor vrouwen dan jij"

ShowbizzKarolien Debecker heeft beslist om in haar programma's voorlopig geen nummers meer te draaien van rapper Boef. De MNM-dj doet dat nadat de rapper vandaag in opspraak kwam toen hij vrouwen 'kechs' - Arabisch voor hoeren - noemde in een filmpje op Snapchat. Vervolgens reageerde Boef op de kritiek door in een nieuwe video opnieuw zijn gelijk te willen halen. Pas later kwamen er excuses.

244 reacties

  • jennifer Donker

    6 jaar geleden
    Hoezo “voorlopig draaien ze Boef niet meer”?? Als of hij “voorlopig” deze mening over vrouwen heeft.... gewoon nooit meer draaien, kan hij over een paar jaar alleen nog maar liften. Statement 4All 4Ever
  • Kayla Van Hoof

    6 jaar geleden
    Dees snap ik echt ni boef verdedigd zich zelf heeft nog karakter om zijn fout toe te geven en zijn best wil doen om het goed te maken en Julie breken hem af oké Julie zegen respect voor vrouwen ma andere bekende zwanger of rappers da liedjes maken die ook onrespectvol zijn en daar word geen drama van gemaakt
  • Joanna Gevers

    6 jaar geleden
    stop met ons te zeggen hoe we ons moeten gedragen #boef #middeleeuws
  • Cia Postol

    6 jaar geleden
    Een artiest zou op komen voor zijn fans en zeker niet beledigen dankzij deze schattige onschuldige jonge lieve meisjes met korte rokjes heb je u kost verdiend maar nu in de oude doos met je niks artiestiks aan u verre vandaan (bah)
  • Cia Postol

    6 jaar geleden
    Je hebt je masker laten vallen je exuses zijn onaanvaarbaar na zo een afschuwelijke reactie vaarwel van je lieve exfans Troep!!!