Bert Kruismans te gast in Seniorenacademie

In het kader van de academie van Okra Trefpunt 55+ en het Davidsfonds is maandag 8 januari om 14 uur standup comedian Bert Kruismans te gast in gemeenschapscentrum De Markthallen (Markt 2) in Herk-de-Stad.

Luc Weyens

Hij geeft een ludieke voordracht met als titel ‘Meneer de notaris, familiegeheimen en geldperikelen onthuld…'. Gezagsdrager, raadsman, biechtvader – de notaris is het allemaal. Zijn unieke functie in de Belgische samenleving bestaat al sinds ‘de notariswet’ van Napoleon. De notaris was eeuwenlang, samen met de dokter en meneer pastoor, een van de notabelen van het dorp. 200 jaar later blijft de essentie dezelfde: in de beslotenheid van zijn kabinet krijgt de notaris de meest intieme verhalen, anekdotes, amoureuze escapades en dirty secrets van zijn cliënten te horen.

Cabaretier, columnist en jurist Bert Kruismans vlijde zich neer in Vlaamse, Waalse en Brusselse fauteuils en luisterde naar tientallen ontroerende, hilarische en vooral authentieke verhalen. Die worden gekoppeld aan een gezonde levensles, bij wijze van leerpunten en valkuilen in de eigen situatie.

Info: Magda Mertens, tel. 013 55 20 95, magdamertens@proximus.be.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer