© rr

Waar Boef na alle heisa uithangt? Op een luxueus ‘schrijverskamp’ in de Ardennen

Dat de Nederlandse rapper Boef in het land was, raakte gisteren al bekend. Dat hij zou doorrijden van Genk naar de Ardennen, wisten we ook. Nu heeft hij op Snapchat al zijn volgers getrakteerd op een rondleiding in de luxueuze villa waar hij en zijn vrienden verblijven. Al toont hij niet alle kamers want daar zijn het er te veel voor.

nkdr

Een binnenzwembad met hammam en slaapkamers in overvloed, waarvan eentje omgetoverd werd tot een geïmproviseerde opnamestudio. Het huis waar Boef en zijn collega’s dit weekend nummers en grote sier maken in de Ardennen is heel erg luxueus. Het heeft ook zo veel kamers dat de rapper toegeeft er zelf nog in te verdwalen.

© Snapchat

Ze zijn er op ‘schrijverskamp’, zoals het Boef het schattig benoemt. “Ik ga hitjes maken.” Er is echter ook tijd voor ontspanning. Even later toont hij hoe zijn vrienden en hij Ganzenbord zitten te spelen en er niets van snappen. “Kan iemand ons uitleggen hoe Ganzenbord werkt?”

De afgelopen week kwam de rapper in opspraak nadat hij drie vrouwen die hem uit de nood hadden geholpen met Nieuwjaar, op Snapchat ‘kechs’ had genoemd, wat straattaal is ‘hoeren’. In heel België en Nederland kreeg hij bakken kritiek en hij putte zich de afgelopen week dan ook uit in excuses.

© Snapchat

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer