Vlaams minister van Mobiliteit Ben Weyts (N-VA) tijdens een persmoment over mobiele trajectcontroles in Willebroek vorige maand.
Volledig scherm
Vlaams minister van Mobiliteit Ben Weyts (N-VA) tijdens een persmoment over mobiele trajectcontroles in Willebroek vorige maand. © BELGA

Weyts wil ook gordeldracht en gsm-gebruik met onbemande camera's controleren

Vlaams minister van Mobiliteit Ben Weyts (N-VA) wil het mogelijk maken om onbemande camera's in de toekomst te laten controleren op gordeldracht en gsm-gebruik achter het stuur. 

74 reacties

  • Guy Clays

    5 jaar geleden
    Verkiezingen achter de rug,en wie komt er op de proppen. Jawel Ben Weyts. En als ik moet niezen moet ik dan stoppen om een zakdoek te nemen of is t verboden als ge verkouden bent om met de auto te rijden. Klungelaar.
  • Zachy Heeren

    5 jaar geleden
    Controleer beter die aso chauffeurs die geen richting aanwijzers gebruiken in het verkeer, dat zijn er zeker 7op 10, besteed dan die opbrengsten aan de gepensioneerden in plaats van de staatskas te spekken.
  • Peter Tijdgad

    5 jaar geleden
    Er zou beter meer gecontroleerd moeten in de politiek !
  • Jarne Van Pelt

    5 jaar geleden
    Hans Degraaf, dat is de bevoegdheid van Geens. Dit artikel gaat over een bevoegdheid van Weyts. En die doet dat goed. Het werd tijd, want gsm-gebruik aan het stuur is tegenwoordig niet normaal. Als ik 100 auto's passeer, zijn er minstens 30 met hun gsm bezig.
  • André Van Laethem

    5 jaar geleden
    En dan zijn ze verwonderd dat mensen burnouts krijgen of dat sommige doorslaan met alle gevolgen vandien. Zouden die opperbevelvoerders snappen hoeveel wanhoopsdaden ze reeds op hun geweten hebben ?