Oedelem 07/06/2016 - Illustratie zonnepanelen. Illustration panneau solaire

PICTURES NOT INCLUDED IN THE CONTRACTS
Volledig scherm
Oedelem 07/06/2016 - Illustratie zonnepanelen. Illustration panneau solaire PICTURES NOT INCLUDED IN THE CONTRACTS © photo_news

Minstens 15.700 Vlamingen kochten zonnepanelen via groepsaankoop

GROENE ENERGIEDe voorbije vier jaar hebben minstens 15.700 Vlamingen zonnepanelen besteld via een groepsaankoop. Dat is goed voor samen bijna 260.000 panelen, zo blijkt uit cijfers van iChoosr. Dat bedrijf heeft al elf van die groepsaankopen begeleid, samen met onder meer de provincies en lokale partners.

26 reacties

  • Freddy Madou

    6 jaar geleden
    Gezin met kinderen ,wij hadden aan verlichting in huis halogeen verlichting als alles aanlag verbruikten wij 1600 watt ,enige tijd geleden alle halogeen verlichting buiten gesmeten en allemaal led geplaatst verbruik nu met alles aan 130 watt ,verbruik gezin 2800 kwh kostprijs 620 btw in euro op jaar basis ,dag en nacht meter, zie daar echt het nut niet van in ,Tommelijn mag ze steken waar de zon nooit komt.
  • Hubert Vanmechelen

    6 jaar geleden
    Iets terug verdienen is een fabeltje! Geld dat uitgegeven is, is weg. Je kan de tijd niet terugdraaien. Je kan dat geld niet terug halen. Schrijf de nummers van je geldbriefjes op, geef ze uit en kom me vertellen op welke dag je ze weer terug hebt. Je mag nog zo hard werken als je wil, die briefjes zie je nooit meer terug.
  • Anoniem

    6 jaar geleden
    Minstens 1200 euro aan stroom per jaar???.Net als Ben Strubbe verbruik ik niet meer dan 43€ zelfs op maand,kwestie van de goede en juist apparaten in huis te hebben,er zijn er die zonnepanelen hebben maar hun woning staat vol brol aan apparaten die dubbel zo niet drie keer meer verbruiken als de huidige apparaten vandaar dat panelen niet voor iedereen een winst is.
  • Dan Midden

    6 jaar geleden
    Vandaag de dag nog panelen leggen is enkel nuttig als je pakweg 500VA legt en je dus alle opgewekte energie zelf kunt verbruiken. Eens de slimme meters er komen in 2019 zullen de facturen in de bus vallen voor het gebruik van het transportnet! Er zullen dan gedurende 5 jaar geen verkiezingen zijn dus kan de politieke kaste de Belgische burgers pluimen zo hard ze willen!
  • Ria Adams

    6 jaar geleden
    Ze zullen NOOIT hun geld terugverdienen dat ze erin hebben geïnvesteerd. Alleen degenen die certificaten krijgen doen voorlopig nog winst tot er nog eentje iets anders verzint .